Kaos u Lyonu: Zabio gol za prolaz pa se potukao sa svojim navijačima (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 11.12.19. | 09:15

Neviđene scene.

Lyon je sinoć teškom mukom došao do prolaza skupine Lige prvaka. Gubili su do posljednjih desetak minuta od RB Leipziga rezultatom 2-2, ali ponovno se ukazao kapetan Memphis Depay koji je zabio za bod zlata vrijedan i prolaz skupine.

Međutim, to nije spriječilo navijače 'Lavova' da ga napadnu nakon utakmice jer je stao u obranu svog suigrača. Naime, domaći navijači Bad Gonesi izvisili su transparent 'Marcelo odlazi' te pored toga crtež magarca, koji je jasna aluzija na igrača. Kapetan Depay je dotrčao i skinuo spomenutu zastavu.

Potom je krenuo kaos, navijači su nasrnuli na Nizozemca, a u njegovu obranu stali su ostali suigrači kao i zaštitari. Srećom, nije došlo do težeg fizičkog obračuna, ali odnos na relaciji navijača i nogometaša kluba bit će vrlo napet narednih dana.

Depay je bio šokiran cijelom situacijom.

„Uznemiren sam i ljut. Nismo igrali najbolje, ali smo dali sve od sebe i prošli dalje. Kada je netko iz momčadi an meti navijača, što očekujete od ostalih igrača? Tko ima vremena raditi takvu zastavu? Ljudi imaju djecu, idu na posao. Tko ima vremena crtati magarca? Ako imate vremena za to, onda trebate nešto pametnije raditi sa svojim životom. Pljuvali su na nas, nikada nisam vidio tako nešto“, rekao je kapetan Lyona nakon incidenta.

 

 

 

 

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters/ screenshot)


Tagovi

MarceloRudi GarciaMemphis Depay

Ostale Vijesti