Kamerunac oprostio Mourinhu i dao mu podršku

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 28.10.15. | 15:09

Unatoč neslaganjima u prošlosti, Samuel Eto'o je dao podršku Joseu Mourinhu s nadom kako će mu ipak doći bolji dani na kormilu Chelseaja.

Bivši napadač Chelseaja i Intera Samuel Eto'o je uvjeren kako Portugalac može preokrenuti trenutnu agoniju na Stamford Bridgeu nakon katastrofalnog početka sezone. Chelsea u posljednjih sedam utakmica u svim natjecanjima ima samo jednu pobjedu.

Mourinho se tako našao pod velikim teretom pritiska, a navodno se kao njegovo novo odredište spominje francuski PSG, ako Portugalac po drugi put napusti Stamford Bridge.

Ne mislim da je to istina. Nisam čuo da je Mourinho kontaktirao Paris Saint-Germain“, rekao je Eto'o koji igra za turski Antalyaspor u intervjuu za RMC.

Vjerujem da može pomoći svom klubu, regrupirati momčad i ponovno ostvariti neke jako dobre rezultate“, istaknuo je Kamerunac.

Iako dvojac ne pamti baš lijep period tijekom njihovog razdoblja u Chelseaju kada je komentirao Eto'ove godine, što je kasnije objavljeno, Eto'o je to zaboravio, iako mu tada nije ostao dužan.

Jose je bio u krivu i pogriješio je ali neću za zauvijek kriviti. To se dogodilo i prošlo je nekoliko godina od toga. Da se ljutim na sve ljude koji su napravili stvari koje nisu dobre i ispravne u nogometu, onda bih bio ljut na mnogo osoba. U nogometu je uvijek puno emocija i ponekad kažemo stvari zbog kojih kasnije žalimo“.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Paris Saint-GermainAntalyasporChelseaJose MourinhoSamuel Eto'o

Ostale Vijesti