PFC Ludogorets
PFC Ludogorets

Kahlina predstavljen u Ludogoretsu: Suigrače ne poznajem, a uzor mi je ter Stegen

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 02.03.21. | 19:40

Zanimljivo, Kahlina je četvrti vratar u sastavu Ludogoretsa, uz Bugare Ilieva i Stoyanova, odnosno Brazilca Renana

Kristijan Kahlina, sada već bivši vratar Gorice, danas je predstavljen u novome klubu, bugarskom Ludogoretsu. S vodećom momčadi bugarske lige potpisao je posudbu do kraja sezone, a ako obje strane budu zadovoljne, tada će se taj ugovor obnoviti, točnije novi potpisati.

>>> Kahlina: Trebao sam braniti protiv Istre, no pred kućnim pragom nazvao me bivši trener...

Kao što smo jučer pisali, u Bugarsku je odselio na poziv bivšeg trenera Valdasa Dambrauskasa i to je na predstavljanju u novoj sredini odmah jasno i naglasio.

„Radio sam s Dambrauskasom devet mjeseci i dobro smo se slagali. Najvažnije mi je da me on pozvao da dođem. Znam njegove metode vrlo dobro. Od nogometaša ne znam nikoga, ali bitno je da poznajem trenera. Ovdje sam zbog njegovog poziva, da me druga momčad zvala, ne bih prihvatio poziv", rekao je Kahlina, a prenose službene klupske stranice.

Kako to obično biva na predstavljanju, rekao je nekoliko lijepih rečenica o novome klubu, a zatim dodao čijim se obranama u svijetu nogometa divi.

„Znam u koji klub dolazim. Ludogorets je najbolji klub u državi. Imam prijatelje koji igraju u Bugarskoj i gledao sam nekoliko utakmica zbog njih, a ovdje sam se spreman boriti za titulu i zato sam prihvatio izazov. Što se tiče vratara, uzor mi je Marc-André ter Stegen, a prije sam se divio Buffonu. Volim njegov načain branjenja, volim njemački stil i kako se ponaša u igri“, zaključio je Kahlina.

Zanimljivo, Kahlina je četvrti vratar u sastavu Ludogoretsa, uz Bugare Ilieva i Stoyanova, odnosno Brazilca Renana. S obzirom na to da je doveden po hitnom postupku, možemo pretpostaviti da će zauzeti mjesto između vratnica ispred svojih novih kolega.

Što se, pak, tiče Ludogoretsa, on je vodeći na ljestvici sa šest bodova više od CSKA Sofije i sedam od Lokomotiv Plovdiva. Upravo od Plovdiva Dambrauskas je doživio jedini poraz zasad u svojoj bugarskoj avanturi. Bilo je to prije desetak dana.



Tagovi

LudogorecKristijan Kahlina

Ostale Vijesti