Nel Pavletić/Pixsell
Nel Pavletić/Pixsell

Kahlina potpisao trogodišnji ugovor, Gorici milijun eura

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 08.06.21. | 09:21

Posudba pretvorena u transfer.

Kristijan Kahlina potpisao je trogodišnji ugovor s Ludogoretsom, javljaju Sportske novosti.

Dugogodišnji kapetan Gorice u redove bugarskog velikana otišao je ove zime, a nakon šestomjesečne posudbe klub je odlučio otkupiti njegov ugovor. SN javljaju kako će Ludogorets uplatiti na bankovni račun Goričana milijun eura, a osim njega otkup ugovora aktiviran je i kod Ndiayea koji će karijeru nastaviti u turskom Goztepeu.

Momčad iz Turopolja će tako uskoro postati bogati za nešto više od dva milijuna eura, s tim da obojicu igrača nemaju na raspolaganju već neko vrijeme. Ndiaye je u Tursku otišao na početku prošle sezone, dok je Kahlina otišao put Bugarske na zimu.

Osim spomenutog dvojca, gotovo pa sigurno će ovog ljeta klub napustiti i Kristijan Lovrić, a brojni klubovi prate Hrvoja Babeca i Krešimira Krizmanića.

Porazom od Rijeke u posljednjem kolu 1.HNL Gorica je ostala bez Europe, a ceh je platio Siniša Oreščanin koji je ubrzo nakon toga smijenjen. Na njegovo mjesto stigao je Krunoslav Rendulić, a njegova velika želja je – što će biti teško ostvarivo – da prije početka nove sezone točno zna na koje igrače će moći računati, a koje klub planira prodati.

Podsjećamo, put bugarskog velikana je ove zime otišao i Valdas Dambrauskas, dok je Mindaugas Nikoličius preselio na Poljud. Već je to, uz samu činjenicu da je klub napustio i njen kapetan, naslutilo neke manje probleme u klubu. Povrh svega, izgleda kako je suradnja s Litavcima stigla do samog kraja.

Za kraj valja istaknuti kako je Rendulić već istaknuo svoju želju da u klubu ostane Ognjen Mudrinski, a sigurno je da klub napušta Jiloan Hamad koji će karijeru najvjerojatnije nastaviti u Švedskoj,


Tagovi

Kristijan KahlinaHNK GoricaHNLHrvatskaLudogorecnogometni transferitransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti