Juventus nudi Higuaina i još jednog igrača za zvijezdu Fiorentine

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 10.07.20. | 10:44

Stara dama ponovno želi trampom osnažiti momčad.

Juventus je nakon razmjene igrača s Barcelonom spreman za još jednu trampu.

Naime, već odavno se zna za interes Stare dame za ofenzivca Fiorentine Federica Chiesu, ali je do sad sve upite predsjednik Viola odbijao. Međutim, uslijed loših rezultata i nešto slabijih igara mladog napadača u klubu ipak razmišljaju da prihvate neku od ponuda.

La Gazzetta dello Sport piše kako je Juventus prvi favorit za dovođenje Chiese te da su spremani ponuditi Gonzala Higuaina, ali i prava na Cristiana Romera, braniča koji je trenutno na posudbi u Genoi.

Predsjedniku Fiorentine ova ponuda zasigurno djeluje primamljivo, ali se postavlja pitanje kako će osigurati plaću od sedam milijuna eura koliko argentinski napadač ima u Juventusu.

Chiesa je 22-godišnji reprezentativac Italije, koji trenutno po Transfermarktu vrijedi 48 milijuna eura, a ove sezone je u Serie A upisao 27 nastupa, zabio šest golova i pridodao pet asistencija.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Alberto Lingria/Reuters)

 

 


Tagovi

Gonzalo HiguainFederico Chiesa

Ostale Vijesti