Action images
Action images

Juventus 'na jedvite jade' slavio protiv Sassuola, horor start Obianga (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 10.01.21. | 22:49

Stara dama je cijelo drugo poluvrijeme imala igrača više, ali ni to im nije bilo dovoljno da danas demonstriraju svoju snagu protiv Sassuola.

Juventus je u posljednjoj utakmici 17.kola Serie A na domaćem terenu pobijedio Sassuolo u susretu u kojem su ih 'zeleno-crni' poprilično namučili. Utakmica je završila rezultatom 3:1, iako on nije prava slika onoga što se događalo na terenu.

Prvih 45 minuta bilo je za zaborav. Kvaliteta nogometa bila je na razini Serie B, a Juventus je bio potpuno bezidejan. Imao je domaćin loptu u posjedu, Sassuolo se organizirano branio, ali to je sve bilo izrazito loše, skoro pa negledljivo.

Najzanimljiviji dio prvih 45 minuta dogodio se u sudačkoj nadoknadi kad je Pedro Obiang dobio izravan crveni karton nakon starta 'za zatvor' kojeg je napravio na Chiesi.

Horor start Pedra Obianga zbog kojeg je nagrađen izravnim crvenim kartonom pogledajte OVDJE

Inače, Juventusu su se u prvih 45 minuta ozlijedila dva igrača – McKennie i Dybala

Što se tiče drugog dijela, Juventus ga je bolje otvorio te su za to ubrzo nagrađeni. Igrala se 51. minuta, Danilo je opalio iz daljine i jako lijepim udarcem svladao čuvara gostujuće mreže.

Pogodak kojeg je zabio Ramsey pogledajte OVDJE

Iako su imali igrača manje i iako igraju protiv momčadi koja je devet sezona u nizu osvojila naslov prvaka Italije, Sassuolo se nije predao. Izjednačili su u 59. minuti, a strijelac je bio Defrel.

Pogodak Defrela pogledajte OVDJE

Iako su svi očekivali da će Juve nakon ovog pogotka baciti sve karte u napad, oni su nastavili sa svojim jalovim napadima. Sassuolo je, vjerovali ili ne, na trenutke djelovao bolje na terenu, nisu bili nimalo impresionirani svojim protivnikom, ali na kraju za sve to ipak nisu nagrađeni.

Juve je tako poveo u 82. minuti. Frabotta je ubacio s lijeve strane, obrana gostiju je na trenutak zaspala, a to koristi Velšanin i dovodi Staru damu u vodstvo.

Pogodak Danila za vodstvo Stare dame pogledajte OVDJE

U sudačkoj nadoknadi Torinezi su zabili i treći pogodak. Crisitano Ronaldo prihvatio je jednu dugu loptu svoje obrane, prekrasno ju primio, sjurio se prema golu Sassuola i elegantno poentirao. Mogao je Ronaldo i dodati, na drugoj vratnici je bio potpuno sam Alvaro Morata, ali to što se on odlučio sam završiti ovu akciju, vjerujemo nikoga nije iznenadilo.

Pogodak Ronalda za konačnih 3:1 pogledajte OVDJE

Juventus je ostao na četvrtom mjestu Serie A sa 33 boda, trećeplasirana Roma ima bod, ali i utakmicu više, dok Milan ima utakmicu i šest bodova prednosti naspram Stare dame. Sassuolo, koji je danas usprkos porazu ostavio veoma dobar dojam, ostaje na sedmom mjestu.


Tagovi

JuventusPedro ObiangCristiano RonaldoAaron RamseyDaniloGregoire Defrel

Ostale Vijesti