REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca

Jurić zadovoljan remijem u Genoi: “Pobjede će doći ako budemo ovako nastavili igrati”

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 13.01.24. | 17:36

Splićanin je zadovoljan kako je igrala njegova momčad

Iako njegova momčad nije uspjela osvojiti sva tri boda na gostovanju u Genoi, trener Torina Ivan Jurić bio je zadovoljan izvedbom svoje momčadi poslije odigranih 0-0 u 20. kolu Serie A.

“Bila je ovo sjajna utakmica kad pričao o intenzitetu i borbi. Momčad je sjajno odgovorila, tehničko-taktički i karakterno. Nismo zabili, ali smo igrali jako dobro protiv momčadi koja mi se sviđa i koja ima puno izvrsnih igrača kao što su Gudmundsson, Malinovski i Messias. Obrana? Oduševio me Zapata svojom povratnom trkom. Atmosfera unutar momčadi je sjajna, igrači daju sve od sebe. Naravno, moramo popraviti neke stvari, ali na pravo smo putu. Imam dobar osjećaj.”

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Posebno se osvrnuo na veznu liniju.

“Naši veznjaci su svi redom tehnički sjajno potkovani. Više smo fokusirani na posjed nego na fiziku. U drugom smo dijelu bili posebno dominantni.”

Jurić je potom objasnio neke svoje odluke tijekom utakmice.

“Zapata je imao manje probleme i nismo htjeli riskirati, zato je došlo do zamjene. No, i Pellegri nam može puno donijeti. Sanabria je pak naša glavna figura u napadu. Toni je sjajan u konekciji, on veže naše linije, puno nam to znači. Danas nije zabio, ali sve je u redu, samo mora ovako nastaviti. Bio sam u strahu prije današnje utakmice, znao sam da nas očekuje težak zadatak, ali su dečki odigrali sjajno. Naravno da bi bilo dobro da smo pobijedili, ali pobjede će doći ako ovako nastavimo igrati.”

Spomenimo za kraj kako je Nikola Vlašić na terenu bio do 61. minute, a Torino u sljedećem kolu (26. siječnja, 20.45 sati) očekuje gostovanje kod Cagliarija.



Tagovi

TorinoSerie AIvan Jurić

Ostale Vijesti