Još jedan stranac koji nije opravdao ulog: Najplaćeniji igrač Hajduka napušta klub?

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 11.04.20. | 08:02

Hoće li skupi napadač biti prvi izbor za smanjenje troškova.

Iako je zabio devet golova i dodao tri asistencije u 22 kola Prve HNL, generalni je dojam da Samuel Eduok nije ispunio očekivanja u Hajduku. Brojke su to koje su daleko od loših, no Eduok je stigao kao veliko pojačanje, a kada tome dodamo da je sa 600 tisuća eura godišnje najplaćeniji igrač Hajduka, onda je jasno da ne pruža što se od njega očekuje.

Posebno iz razloga što je na mnogim utakmicama bio potpuno nevidljiv. Na koncu, ukupan se učinak ne broji samo statistikom. Samo je tri puta odigrao 90 minuta, a čak je osam puta ulazio s klupe. 

S obzirom na to da ni kod Burića ni Tudora nije uspio izboriti status neupitnog nositelja igre, sve se glasnije priča kako će upravo on biti jedan od igrača koji bi mogao napustiti Split, navode Sportske novosti. Istina je da Bijeli s njim imaju važeći ugovor sve do ljeta 2022. godine, ali treba vidjeti kakve će naputke za klubove dati FIFA nakon što se igrači vrate na terene. Kakve će tada mogućnosti po pitanju smanjenja ugovora dati klubovima, kojima će prihodi biti drastično smanjeni kao posljedica pandemije. Ako će odluka ići u prilog klubovima, Eduok je možda odigrao svoje u Splitu. 

26-godišnji golgeter tri je sezone prije dolaska na Poljud proveo u najjačoj turskoj ligi, prvo u redovima Kasimpaše, a potom je ove zime preselio u BB Erzumspor. Minule sezone za oba kluba je sveukupno zabio devet golova i bio bi pravo pojačanje za Bile.

Nastupao je za mladu reprezentaciju Nigerije, bio je pozivan u A selekciju, ali još nije upisao nastup.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)


Tagovi

Samuel Emem Eduok

Ostale Vijesti