REUTERS/Paul Childs
REUTERS/Paul Childs

Je li moguće? Al Nassr startao s dva poraza, čelnici kluba 'dodali gasa' i dovode pojačanje iz Portugala za 60 milijuna eura!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 19.08.23. | 12:31

Porto ga je prije devet godina platio 2.5 milijuna eura…

Kad nešto napiše O Jogo, onda se tome mora dati određena pažnja. Portugalci ipak nisu Grci ili Turci da ‘ganjaju’ ekskluzive na svakom koraku, stoga njihova vijest o potencijalnom ogromnom transferu ipak ima nešto veći značaj nego kad to napiše većina drugih medija.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Budući da O Jogo ima svoje sjedište u Portu, lako je zaključiti koji je klub u njihovom fokusu. A danas je taj isti medij plasirao priču kako bi se uskoro mogao ostvariti jedan od najvećih transfera u povijesti lige.

Naime, veznjak Porta i odnedavni reprezentativac Portugala, Otavio, uskoro bi mogao preseliti u Al Nassr. Nije se o tome pričalo prije mjesec dana, to je friška roba. Saudijci su navodno nekako naletjeli na njegov video uradak (možda je koju lijepu riječ za svojeg sunarodnjaka rekao Cristiano Ronaldo) te su bez previše okolišanja portugalskom velikanu spremili ponudu tešku 60 milijuna eura.

Iako u Portu nisu razmišljali o transferu Otavija, ovakva ponuda se – ne odbija. Znaju to u klubu, a zna to i sam igrač. Dakle, uskoro bi se trebalo krenuti u realizaciju. Portugalci pišu da nije još ništa nije gotovo, ali da će, prema njihovim informacijama, to uskoro biti slučaj. Prvo ponuda Al Nassra da se u Portu uvjere da su zaista spremni dati takav novac, onda liječnički pregledi i potpis. Saudijci imaju novaca, ne i vremena za čekanje… (G)


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

PortugalSaudijska Arabijasaudijska nogometna liganogometni transferiLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti