Sanjin Strukić/Pixsell
Sanjin Strukić/Pixsell

Je li ipak moguć dogovor dviju strana? "Već sam rekao Zoriću da želim pokrenuti kompromis"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 09.03.23. | 21:43

Mogla se među skupštinarima nakon kaotične Skupštine čuti i ideja o novom pokušaju dogovora između suprotstavljenih strana

Može li nakon svega, ali i nakon ovakve kaotične i prekinute Skupštine, u Dinamu ipak doći do nekakvog dogovora, kompromisa suprotstavljenih strana? Na prvi pogled, teško, jer to kako su komunicirali, upadali su u riječ, kako su nekoliko puta morali reagirati i zaštitati i zaštititi stol za kojim je sjedio Mirko Barišić, ne ulijeva baš previše vjere u neko primirje. A, naravno da bi nekakav kompromis trebalo postići, odnosno, donijeti uvjete za održavanje normalne Skupštine, koja bi ponovno 'oživjela' svakodnevno funkcioniranje kluba. Naravno, pritom nitko ne spominje nekakav novi pakt Barišić-Mamić, sam je Barišić rekao da takvo što nije moguće, već dogovor koji bi malo smirio tenzije i dopustio da se na Skupštini ipak donesu neki zaključci.

"Ja sam prvi za kompromis i mislim da ću već sutra pokrenuti neke razgovore. Ovo nema smisla, ovo je danas bilo ružno, već sam rekao Damiru Zoriću da bismo svi trebali razgovarati, sjesti za stol i vidjeti što zajednički možemo napraviti. Ovako ne možemo funkcionirati.", rekao nam je Heinz Truskaller, jedan od skupštinara.

I sam Zorić, nakon što je bio vrlo strastven u izjavama, kad je malo spustio loptu na zemlju priznao je da on ne bi imao ništa protiv zakopavanja raznih sjekira.

"Što se mene tiče, ja sam prvi za to. Ja sam i zaustavio sve napade na njega, u cilju toga da se na kraju dogovorimo. No, vrijeme je da se riješi svojih suflera, koji ga guraju u ovo, a on se jadan ne snalazi u tome. Nudili smo mu dogovor i uvijek sam za to. Zašto oni neće, ne znam!", kazao je jasno i glasno Zorić.

Barišić je nešto kasnije Zorića proglasio bivšim, međutim, kad sve malo sjedne, kad se strasti potpuno slegnu, možda se ipak pronađe mjesto za nekakav kompromis. Zbog kluba, ne zbog osobnih interesa, da se što prije 'skine' ova blokada Skupštine.



Tagovi

Damir ZorićMirko BarišićGNK DinamoSkupština GNK DinamoZdravko Mamić

Ostale Vijesti