James odlazi u Premiership u jedan od ova tri kluba

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 01.04.20. | 09:45

Kolumbijac je višak u Madridu, sada preostaje vidjeti koji od ova tri kluba će ga najviše zadovoljiti ponudom.

Nije tajna da je James Rodriguez već neko vrijeme otpisan u Real Madridu. To "neko vrijeme" možemo prevesti i kao nekoliko sezona, otkako je Zinedine Zidane na mjestu glavnog trenera. Nakon dvije sezone provedene u Bayernu na posudbi, vratio se na Santiago Bernabeu, međutim, po povratku ga je Francuz posjeo na klupu i objasnio mu kako na njega više ozbiljno ne računa.

Iz tog razloga, Kolumbijac je aktivirao svog super-agent Jorgea Mendesa da mu pronađe novi klub, a kako stvari stoje, piše Marca, on će praktički sigurno karijeru nastaviti u Premiershipu.

U jednoj od najjačih liga svijeta najveći interes za njim su pokazala tri kluba, a sva tri imaju svoje jake adute kojim bi ga željeli privoljeti u svoje redove.

Prvi u nizu je Everton, čija je glavna pokretačka snaga Carlo Ancelotti. Talijanski trener je sjajno surađivao 28-godišnjem kreativcem dok su obojica bili u španjolskoj prijestolnici te je James jako zainteresiran za ponovnu suradnju.

Međutim, u igri su i financije, a tu je definitivno najjači Arsenal koji mu može ponuditi najveću plaću. Osim toga, oni su davno iskazali svoje divljenje prema njemu, stoga je siguran da bi i tamo, pod Mikelom Artetom, dobio zadovoljavajuću količinu minutaže.

Posljednji klub u nizu s najvećim šansama za potpis Rodrigueza jest Wolverhampton, klub pod utjecajem Jorgea Mendesa koji je na Molineux donio cijelu "portugalsku četu". I ovog puta će se sigurno dosta toga pitati Mendesa, ali Jamesova će biti zadnja koja od ova tri kluba će odabrati.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

James RodriguezCarlo AncelottiJorge Mendes

Ostale Vijesti