JUSTIN SETTERFIELD/Action Images
JUSTIN SETTERFIELD/Action Images

Iz neba pa u rebra: Inter nakon 13 godina za čak 10 milijuna eura vraća golgeterskog veterana

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 14.08.23. | 17:42

Prilično neočekivan transfer.

Inter je na pragu dovršetka jednog prilično zanimljivog transfera. Kako doznaje Fabrizio Romano, član Nerazzurra uskoro će postati Marko Arnautović.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Iskusnog austrijskog napadača Inter će Bologni platiti čak deset milijuna eura, što je za igrača njegove dobi izuzetno visoka odšteta. Bit će mu to povratak u klub čiji je član bio u sezoni 2009./2010. Pod Joseom Mourinhom tada je upisao samo tri nastupa, a pored Milita, Eto'oa i drugih nije se mogao izboriti za ozbiljniji status.

Inače, Arnautović je krenuo u nizozemskom Twenteu da bi se na europskoj sceni pokazao u Werderu, a afirmirao u Premier ligi igrajući za Stoke i West Ham United iz kojeg je na ljeto 2019. prešao u kineski Shanghai SIPG.

U Europu se vratio pretprošlog ljeta, potpisao je za Bolognu za koju je zabio 25 pogodaka u svim natjecanjima. Arnautović posebno dobro igra za reprezentaciju Austrije za koju je zabio 34 pogotka u 108 dvoboja, a pamtimo ga i kada je Hrvatskoj zabio na Gradskom vrtu u 3-0 pobjedi svoje reprezentacije. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Marko Arnautovićtransferitransferi uživoLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023Inter

Ostale Vijesti