Germanijak
Germanijak

Ivanušec dao prvi intervju kao igrač Feyenoorda: "Hvala upravi što me čekala tako dugo"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 26.08.23. | 11:28

U četvrtak je odigrao sjajnu utakmicu za Dinamo, ali već idući dan bio je novi igrač Feyenoorda.

Nakon što se od Dinama oprostio golom i asistencijom u prvoj utakmici doigravanja za ulazak u Europsku ligu igranoj u četvrtak, u kojoj su Modri s 3-1 pobijedili Spartu iz Praga, Luka Ivanušec već se jučer otisnuo put Rotterdama, gdje je potpisao ugovor za Feyenoord.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ivanušec je potpisao za nizozemskog velikana na pet godina, a potom je dao prvi intervju za klupsku televiziju.

"Ispričavam se, izgubio sam glas jučer. Ne mogu glasno pričati", rekao je na startu hrvatski reprezentativac, a potom je uvodno rekao:

"Jako sam sretan što sam ovdje. Hvala upravi što ste me čekali tako dugo. Imao sam važnu utakmicu za Dinamo, ali sada sam tu i to je najvažnije. Jedva čekam početi. Sjajno je bilo vidjeti navijače da me čekaju. Ponosan sam na to i nadam se da ću ih usrećiti."

Prelazak u Feyenoord uslijedio je jutro nakon još jedne velike pobjede u dresu Dinama.

"Igrao sam u četvrtak zadnju utakmicu, jako dobar završetak mog poglavlja u Dinamu. Sada se ovdje želim dokazati. Dinamo je moj klub, sanjao sam igrati za njega, ali sad se radujem nastupima ovdje u velikom klubu kao što je Feyenoord. Želim velike stvari."

Na pitanje zašto je odabrao Feyenoord, Ivanušec je rekao: "Zato što smo prvaci Nizozemske, igramo Ligu prvaka i imamo kvalitetnu momčad. Čuo sam da su navijači najbolji u Nizozemskoj, radujem se prvoj utakmici kod kuće i da osjetim tu atmosferu."

Ambicije u novom dresu?

"Želim igrati Ligu prvaka, osvojiti domaće prvenstvo i postati bolji igrač." Poruka navijačima? "Hvala vam na svim porukama u zadnje vrijeme, drago mi je što sam tu i što ste me htjeli. Učinit ću sve da vas usrećim", rekao je za kraj Ivanušec. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

EredivisieLuka IvanušecFeyenoord

Ostale Vijesti