Germanijak
Germanijak

FOTO Luka Ivanušec je novi igrač Feyenoorda, potpisao je petogodišnji ugovor

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 25.08.23. | 17:26

S njim je na službenom fotografiranju bio i Marko Naletilić.

Jučer je u suzama napustio maksimirski teren. Publika ga je, očekivano, pozdravila skandiranjem, kao i gromoglasnim pljeskom. Bilo je to doviđenja, ne i zbogom, jer jednog dana će se Luka Ivanušec sigurno vratiti u ‘svoj’ Dinamo. Takvi igrači, ‘španeri’ i ‘hakleri’… Takvi su uvijek prolazili u Zagrebu. Luka je napravio velike stvari u plavom dresu, ali sad je došlo vrijeme da napravi iskorak.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Niti 24 sata kasnije, pozirao je u Rotterdamu s dresom novog mu kluba. Ugovor je potpisan, a s njim se kultnom klubu s De Kuipa obvezao na narednih pet godina. Ukratko, Luka Ivanušec je novi igrač Feyenoorda.

Službene objave na mrežnim straicama još uvijek nema, ali Germanijak je dobio fotografije na kojima se vidi kako Ivanušec pozira s novim dresom. U njegovom društvu je i jedan od najvećih hrvatskih nogometnih agenata, Marko Naletilić.

Spomenimo za kraj kako bi na ime odštete Dinamo trebao uprihoditi 10 milijuna eura, s tim da taj iznos uključuje sve bonuse. U svakom slučaju, Luka je svoju avanturu u Dinamu i Hrvatskoj zasad završio, a priliku za debi u dresu novog kluba imat će već ovog vikenda kad njegov Feyenoord na domaćem terenu dočekuje Almere City (nedjelja, 14.30 sati). (I.A.S.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Marko NaletilićLuka IvanušecFeyenoordNizozemskaEredivisie

Ostale Vijesti