Foto: Istra 1961
Foto: Istra 1961

Istra 1961 potpisala talentiranog lijevog beka koji je 13 godina proveo u Ajaxu!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 19.07.23. | 11:30

Potpisao je trogodišnji ugovor.

Na službenim stranicama Istre 1961 objavljena je vijest da je Nizozemac Terrence Douglas i službeno postao novi član Žuto-zelenih. Germanijak je o njegovom dolasku u Pulu pisao jučer na svojem transfer blogu, da bi onda ni 24 sata kasnije stigla službena potvrda posla.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Douglas je čak 13 godina proveo u Ajaxu. U klub je stigao 2009. godine, kao osmogodišnjak te je prošao kroz sve mlađe uzraste kluba koji je oduvijek poznat po sjajnoj akademiji i radu s mladim igračima. Prije godinu dana otišao je u Rodu koja se sada natječe u drugom razredu nizozemskog nogometa te je ukupno skupio 31 nastup, jedan pogodak i dvije asistencije za momčad koja je prije točno 50 godina osvojila svoj prvi i zasad jedini naslov prvaka Nizozemske.

Douglas će zaoštriti konkurenciju na lijevom beku. Za to mjesto Karoglan na raspolaganju ima Mladena Devetaka koji je nedavno stigao na posudbu iz Palerma te mladog Mihela Rovisa koji je blizu odlaska na posudbu u Orijent. Douglas je postao drugi Nizozemac koji će obući dres Istre 1961 nakon Rede Boultama, a s novim klubom potpisao je trogodišnji ugovor. (G)



Tagovi

Istra 1961Ljetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti