Ispao sa Rudešom u 2.HNL pa potpisao za nizozemskog prvoligaša

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 05.07.19. | 17:52

Sin nekadašnjeg kapetana Lokomotive ostvario je odličan transfer.

Sopić junior igra na poziciji središnjeg braniča, a poput oca, može odigrati i na mjestu zadnjeg veznoga. Zanimljivo, nekada je u karijeri nosio broj 10 te je igrao na mjestu ofenzivnog veznog, kao i napadača.

Ovaj mladić visok 193 centimetra u HNL-u je skupio svega dva nastupa, a po dolasku u svoj novi klub kratko se obratio na službenoj stranici Emmena:

„Znam sve o Erediviziji i zadovoljan sam sa svime što su mi rekli u Emmenu. Mislim da su smislili dobru priču i stvarno nisam morao dugo razmišljati kada su mi pristupili ljudi iz kluba. Jako se radujem ovoj novoj avanturi.“, zaključio je Sopić junior.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="nl" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/WelkomLeon?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#WelkomLeon</a>⛏<br><br>Leon Sopić is een Emmenaar.<br>De verdediger tekent voor 2 seizoenen bij de club!<br><br><a href="https://t.co/tU6UXTG736">https://t.co/tU6UXTG736</a><a href="https://twitter.com/hashtag/LeonSopi%C4%87?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#LeonSopić</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/FCEMMEN?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#FCEMMEN</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/HIERKOMIKWEG?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#HIERKOMIKWEG</a> <a href="https://t.co/SNq2XMZuwP">pic.twitter.com/SNq2XMZuwP</a></p>&mdash; FC Emmen (@FC_Emmen) <a href="https://twitter.com/FC_Emmen/status/1147150058925756416?ref_src=twsrc%5Etfw">July 5, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto:fcemmen.nl)


Tagovi

Željko SopićLeon SopićEmmenEredivisie

Ostale Vijesti