Inter dogovorio veliki transfer, sutra službena potvrda

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 05.08.20. | 21:44

Sjajan posao Nerazzurra.

Alexis Sanchez se ne vraća u Manchester United već ostaju u Interu, potvrdio je to sportski direktor Nerazzurra Beppe Marotti.

Čileanski napadač je prošlu sezonu proveo na posudbi u Interu, a milanski klub ga je odlučio zadržati. Na ruku im je išla situacija što se Manchester United želio riješiti Sanchezove velike plaće od 500 tisuća funti tjedno te su odlučili raskinuti ugovor s napadačem te on odlazi u Inter bez odštete.

Potvrdio je to sportski direktor Nerazzurra te je poručio kako će sutra posao biti i službeno potvrđen.

„Sve ćemo službeno potvrditi sutra, no mogu vam slobodno reći da je on od sad samo Interov. Imamo s njim ugovor na tri godine i vjerujemo u njega. Sretni smo što je dogovor postignut i što će ostati u Interu“, izjavio je prvi operativac kluba.

Sanchez je ove sezone za Inter odigrao 29 utakmica u kojima je zabio četiri gola i pridodao devet asistencija.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Albert Gea/Reuters)

 


Tagovi

Alexis Sancheztransferi

Ostale Vijesti