Inter dogovorio suradnju s igračem Manchester Uniteda

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 08.01.20. | 08:02

Nerazzurri su tek krenuli sa šopingom...

Kako prenosi uvijek dobro obaviješteni insajder kada su transferi u pitanju, Gianluca Di Marzio, trenutno jedini klub koji može ugroziti dominaciju Juventusa u Serie A uskoro će dovesti pojačanje iz Manchester Uniteda. Riječ je naravno o Interu koji je dogovorio suradnju s jednim otpisanim igračem Crvenih vragova.

Kako bi zadržali konkurentnost do kraja prvenstvene sezone (ispali iz Lige prvaka, Europska liga im je u drugom planu), trener Antonio Conte zatražio je od uprave da se bace na posao dovođenja igrača koji će ojačati kadar. Talijanski stručnjak je dobro upoznat s mogućnostima igrača u Premier ligi gdje je proveo dvije sezone. Upravo s Otoka dovodi svoje prvo zimsko pojačanje, ako su informacije Di Marzija, kao i Fabrizija Romana, točne.

To prvo pojačanje bit će Ashley Young, 34-godišnje nekadašnje krilo koji je posljednjih nekoliko sezona priučeno na poziciju bočnog igrača. Igrač je već pristao na ponudu Nerazzurra, a preostaje samo vidjeti hoće li im se Englez pridružiti već ovog siječnja ili će doći besplatno u lipnju kada mu istječe aktualni ugovor.

S obzirom da je klub s Old Trafforda rekao Youngu da može potražiti novi klub, izgledno je kako mu neće raditi probleme oko potencijalne odštete te bi ovaj veterran uskoro trebao doći na Guiuseppe Meazzu i potpisati ugovor na godinu i pol dana.

 

 

Treba dodati kako 'interisti' ne planiraju stati s osnaživanjem kadra ove zime, a u planu je bar još jedno pojačanje.

Zafrkancija na račun dolaska još jednog igrača Uniteda u Serie A na društvenim je mrežama već počela. Očito da zaljubljenici u talijanski nogomet očekuju da se kao odlično pojačanje pokaže i Youngu, baš poput njegovog donedavnog suigrača Chrisa Smallinga, koji briljira u Romi ove sezone.

 

 

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Ashley Young

Ostale Vijesti