Eintracht Official
Eintracht Official

Hrvoje Smolčić potpisao za Eintracht, Rijeci 2.5 milijuna eura (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 31.05.22. | 10:38

S novim osvajačem Europske lige potpisao je petogodišnji ugovor.

Na službenim stranicama novog osvajača Europske lige, Eintracht Frankfurta, osvanula je vijest koja se dugo čekala – Hrvoje Smolčić i službeno je predstavljen kao novi igrač kluba.

Sad već bivši kapetan Rijeke potpisao je petogodišnji ugovor, a svoje zadovoljstvo odrađenim poslom nije krio Markus Krösche, sportski direktor kluba:

„Ponosni smo što smo ovako talentiranog braniča kao što je Hrvoje uspjeli dovesti u svoje redove. S njim smo dobili ne samo jednog britkog braniča, već tehnički potkovanog defenzivca koji se može koristiti na nekoliko različitih pozicija. Usprkos svojoj dobi, Hrvoje već godinama igra na visokoj razini te nije čudno da je u svojem matičnom klubu bio kapetan. Svjesni smo da je dolazak u Frankfurt njegov prvi izlet u inozemstvo, a mi ćemo učiniti sve u našoj moći da mu damo vrijeme za adaptaciju te da mu pomognemo u istoj.“

Smolčić je prošao kroz sve mlađe uzraste Rijeke za koju je skupio 85 nastupa, dva pogotka i četiri asistencije. Iako nema službene potvrde, prema informacijama Germanijaka transfer iznosi 2.5 milijuna eura uz određeni postotak od sljedeće prodaje.



Tagovi

Hrvoje SmolčićEintracht FrankfurtHNK RijekaRijekaGermanijak transferitransfertransferiLjetni prijelazni rokHNLPrva HNLBundesliga

Ostale Vijesti