HRT od sutra kreće s emitiranjem najvećih sportskih uspjeha Hrvatske

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 23.03.20. | 17:38

Potez vrijedan hvale.

Zadnjih je nekoliko tjedna kao iz pakla za svakog ovisnika o sportu. Otkazivanje ili odgađanje svih značajnijih sportskih događanja dovelo je do toga da osim bjeloruske ili australske nogometne lige praktički nemamo ništa što bismo mogli gledati na sportskim televizijskim programima. 

No, tome je odlučio barem malo stati na kraj HRT. Državna dalekovidnica od sutra u 17 sati kreće s emitiranjem repriza najvećih sportskih uspjeha Hrvatske. 

Krenut će se sa Svjetskim prvenstvom u Rusiji. Sutra će te moći pogledati reprizu prvog dvoboja u grupi protiv Nigerije. Nastavit će se s legendarnim razbijanjem Argentine, pa sve do finala s Francuskom. 

I tu neće biti kraj. Nakon puta do nogometnog srebra, HRT će gledatelje podsjetiti na brojne druge uspjehe. Olimpijsko košarkaško srebro, Janičine olimpijske medalje, Goranov Wimbledon, svjetska i olimpijska rukometna zlata, bronca Vatrenih iz Francuske, vaterpolska i atletska zlata....

Jedva čekamo ponovno se prisjetiti nekih od antologijskih trenutaka hrvatskog sporta, a uz koje će nam i ovo turobno doba brže proći. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaHRT

Ostale Vijesti