Hajdukovac prepustio svoje mjesto u tematskom parku „purgerici“ pogođenoj potresom

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 02.04.20. | 12:21

Lijepa gesta...

„Iako navijači ne mogu doći osobno u Odjel za članstvo i odabrati mjesto nema nikakvih problema oko rezervacije te je do sada rezervirano oko 700 mjesta. Rezervacijsko sučelje radi bez problema. Uz to, naši djelatnici i volonteri na raspolaganju su za pomoć oko rezervacije kroz cijeli dan, a do sada su pomogli brojnim pomorcima, starijim osobama i svima koji nisu mogli rezervirati putem sučelja,“ rekao je Tomislav Mikulić za udrugu Naš Hajduk.

Na prednjoj strani Parka ima tek 2500 mjesta, a ona se ovih dana užurbano biraju. Za sada se najviše donatora odlučilo za slova H i D koja će biti njihova za sva vrimena. Mjesto pločice za svakog donatora ima posebnu simboliku.

„Najljepši primjer solidarnosti oko izbora pločice imali smo nakon potresa u Zagrebu. Naime, mlada donatorica iz Zagreba nije stigla rezervirati za nju posebno mjesto. Kada smo to doznali kontaktirali smo donatora koji je odabrao tu pločicu, a on je čim je čuo situaciju vrlo rado pločicu prepustio djevojci iz Zagreba i još jednom pokazao veličinu Hajdučkog srca,“ ispričao je Mikulić.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

HajdukNaš HajdukNogomet

Ostale Vijesti