Miroslav Lelas/PIXSEL
Miroslav Lelas/PIXSEL

Hajdukov Diamant koji nikad nije zasjao na Poljudu uspio zabiti u Izraelu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 07.03.22. | 09:11

Zabio je u prvoj minuti sudačkog dodatka, a o tome kakva je bila utakmica najbolje svjedoči podatak da je se do posljednjeg sučevog zvižduka moglo vidjeti tri žuta i dva crvena kartona.

Dimitrios Diamantakos postigao je svoj prvi pogodak otkako je ovog siječnja otišao na posudbu iz Hajduka u izraelski Ashdod. Budući da u prvom dijelu sezone nije bio standardan u Hajduku te je skupio tek pet nastupa u 1. HNL, 29-godišnji napadač odlučio je otići na posudbu kako bi 'izbrusio' formu i na taj način nastojao zaraditi ili povratak u Split ili neki unosni transfer na kraju sezone.

Diamantakos je otišao na posudbu do kraja sezone u Ashdod, a ovo mu je bio šesti nastup i drugi put da je započeo utakmicu od prve minute. Iako je njegova momčad bila blagi favorit, na kraju je ipak Maccabi Petach Tikva slavila u gostima. Konačan rezultat bio je 3:4, a posuđeni napadač Hajduka zabio je za domaćina gol u 91. minuti utakmice.

Bio je to ujedno i posljednji gol na utakmici, ali uzbuđenja na istoj nije nedostajalo budući da se samo u sudačkoj nadoknadi vidjelo tri žuta i jedan crveni karton.

Zanimljivo, posljednji pogodak u natjecateljskoj utakmici postigao je 20. prosinca 2020. godine kad je zabio u domaćem porazu Hajduka od Gorice (2:4).



Tagovi

Dimitrios Diamantakosizraelsko prvenstvoAshdodHajduk

Ostale Vijesti