Sportening/ Goran Stanzl/PIXSELL
Sportening/ Goran Stanzl/PIXSELL

Gotovo je: Halilović već u dresu Rijeke, danas će biti predstavljen (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 05.07.22. | 19:16

Rijeka će biti sredina koja će Haliloviću zasigurno dati novu priliku za dokazivanje, a na njemu je da ju iskoristi

Pavlović, Vrančić, Mitrović, a sada... Alen Halilović. Rijeka je ovo ljeto u ozbiljnom šopingu.

Nekadašnja zvijezda domaćih travnjaka vraća se na velika vrata u HNL. Iako su pregovori bili aktivni još 2020. nije se ništa realiziralo, ali sada je. Halilović je u Rijeci, već je stao na travnjak, obukao dres, a sutra će sve biti i službeno.


Nakon što je u prošloj sezoni odigrao u Championshipu 11 utakmica za Reading i zabio gol uz dvije upisane asistencije, Haliloviću je potrebna sredina u kojoj će pokazati da je pred njime još nekoliko godina kvalitetnog profesionalnog nogometa. Onakvoga kakav su mu predviđali kada je sa sanmo 18 iz Dinama prešao u Barcelonu za šest i pol milijuna eura ili kada su mu dvije godine kasnije tvrdili da vrijedi 10 milijuna. Talent nikada nije bio sporan, ali par loših odluka i karijera odlazi u smjeru u kojemu ne bi trebala.

Rijeka će biti sredina koja će Haliloviću zasigurno dati novu priliku za dokazivanje, a na njemu je da ju iskoristi. Nekoliko nas sati dijeli od službene objave ove 'bombe'.

Alen je stigao na probu u Rijeku, dok je momčad u Kranjskoj Gori na pripremama, gdje se on možda i neće zaputiti već će ih sačekati u Hrvatskoj. A s Rijekom je u Kranjskoj Gori sada i Dorian Čevis, 21-godišnje lijevo krilo. On je kao slobodan igrač na probi, a prije je igrao za drugu momčad Augsburga.

Neki su mislili da je odlazak Josipa Drmića početak kraja, ali Mišković je ušutkao zle jezike. Barem za sada, vidjet ćemo kako će sve izgledati na terenu, a trenutak dokazivanja se bliži.

SporteningSportening


(E.G./I.A.S.)


Tagovi

Alen HalilovićRijeka

Ostale Vijesti