foto: Action Images
foto: Action Images

Giroudov menadžer otvoreno: "Nije pošteno kako ga tretiraju"

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 20.11.20. | 10:55

Smatra da njegov štićenik zaslužuje bolji tretman.

Olivier Giroud uvijek je za Francusku davao sve od sebe. Nedavno je s dva pogotka Šveđanima došao nadomak Thierryju Henryju kao najbolji strijelac nacionalne momčadi.

Međutim, u Chelseaju mi ne blistaju zvijezde, a njegov menadžer Manuello otvoreno je rekao da njegov štićenik nije sretan zbog tretmana Lamparda te da ozbiljno razmatra odlazak iz Otoka u Italiju. Prije je igrao za Topnike, za koje je u 180 nastupa zabilježio 73 pogotka, a u Bluesima igra unazad dvije sezone.

"Od početka rujna stvari su se promijenile, ali ono što se nije promijenilo je njegova sposobnost da igra utakmice za Francusku. U Chelseaju su kupili igrače vrijedne 150 milijuna eura. Ali istodobno morate biti slijepi da ne vidite da je Frank Lampard odlučio staviti Tammyja Abrahama ispred Girouda. Iskreno, nije pošteno kada pogledate što je Olivier učinio na kraju sezone, ali to je na kraju ipak Lampardova odluka", rekao je Manuello.

Najavljuje da, ukoliko se ništa ne promijeni, njegov će klijent biti primoran otići.

"Ako se stvari nastave ovako, morat ćemo nešto poduzeti i napraviti promjene. Nema smisla da ostane, uostalom samo ako bude igrao redovno može igrati na Europskom prvenstvu idućeg ljeta".



Tagovi

NogometOlivier GiroudFrank LampardChelsea

Ostale Vijesti