Giovinco blizu povratka u Serie A

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 10.04.20. | 09:26

Atomski mrav na meti je bivšeg kluba.

Sebastian Giovinco bi se nakon pet godina mogao vratiti u Serie A.

„Atomski mrav“ je trenutno član Al-Hilala iz Saudijske Arabije, gdje je stigao početkom 2019. godine iz Toronta. Iako, ima ugovor s arapskim klubom do ljeta 2021. godine talijanski mediji pišu da je izgledna opcija povratka na Čizmu i to u redove Parme.

Giovinco je ponikao u Juventusu, no u Staroj dami nikad nije dobio priliku koju zaslužuje te je karijeru gradio po posudbama, prije svih baš u Parmi gdje ovaj 33-godišnjak pružao sjajne partije koje su ga dovele i o dresa Azzurra.

O njegovom mogućem povratku na Ennio Tardini govorio je sportski direktor Gialloblua Daniele Faggiano, koji je priznao da to nije nemoguća misija.

„Vidjet ćemo što će biti. U nogometu ništa nije nemoguće. Ne želimo govoriti previše, ali sigurno da bi povratak Giovinca bio odlična stvar za našu momčad“, izjavio je Faggiano.

Giovinco je u dresu Parme odigrao 70 utakmica, zabio 23 gola te upisao 19 asistencija.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.                                                          

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Sebastian Giovincotransferi

Ostale Vijesti