Screenshot
Screenshot

Gigijev show program: Kontroverzni predsjednik FSCB-a zabranio da za klub igraju cijepljeni igrači

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 23.02.22. | 15:56

Ističe kako smatra da su cijepljeni igrači nemoćni.

Kontroverzni predsjednik FCSB-a, Gigi Becali, alfa je i omega spomenutog rumunjskog prvoligaša , a nerijetko se miješa u trenerski posao te olako otpisuje igrače i to sve radi javno i bez imalo suzdržavanja.

No, to nije sve, jer nema te teme o kojoj se Becali libi pričati, a sad su ga rumunjski mediji 'uzeli na zub' nakon posljednje kontroverzne izjave kojom je imao što za reći na temu cijepljenja, odnosno ne cijepljenja.

Iako u većini klubova potiču svoje igrače da se cijepe, Becali nije istog mišljenja. Naime, rumunjski mediji ističu kako je Becali odlučio zabraniti cijepljenim igračima da igraju za njegovu momčad jer smatra da su od cjepiva nemoćni.

 Njegova momčad trenutno se nalazi na drugom mjestu Liga I s osam bodova manje od vodećeg Cluja. Na početku sezone je doveo Ivana Mamuta, nekadašnjeg juniora Hajduka koji je u 1. HNL zabljesnuo u dresu Inter Zaprešića, a prije njega su za FCSB igrali Adnan Aganović, Antonio Jakoliš te Ante Vukušić.

Od 2003. godine Becali ima u vlasništvu 51% dionica kluba , a dvije godine kasnije krenuo je provoditi 'diktaturu' u klubu koja mnogima nije po volji. Becali je 'težak' 500 milijuna dolara, a prve milijune okrenuo je prodajom zemljišta rumunjskoj vojsci. Dva puta se kandidirao za predsjednika Rumunjske, jednom za gradonačelnika Bukurešta, a zbog svojih ksenofobnih, rasističkih i nasilnih izjava često je bio zastupljen u medijima.



Tagovi

koronavirusCovid-19covid-19FCSB

Ostale Vijesti