Germanijak EKSKLUZIVNO doznaje: Ovo je sastav Hrvatske u lovu na broncu!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 17.12.22. | 14:00

Hrvatska od 16 sati kreće na broncu

Germanijak EKSKLUZIVNO doznaje prvih 11 za utakmicu s Marokom. Puno je novih imena.

Izbornik se odlučio za promjene naspram dosadašnjih utakmica. Hrvatska će zaigrati u formaciji 4-2-3-1. Od prve minute će na travnjak u zadnjoj liniji Josip Šutalo umjesto Lovrena, Josip Stanišić umjesto Josipa Juranovića, a Joško Gvardiol je ipak spreman i nastupit će na današnjoj utakmici od početka. Perišića je izbornik, zanimljivo, spustio na beka, dok će ispred njih u paru stajati Modrić i Kovačić kao osigurači veznog reda, a tako su bili i u Beču zbog ozljede Brozovića pa je dobro završilo. Marcelo je ipak, čini se, previše ozlijeđen da bi zaigrao.

Kao špica će u završnoj utakmici Mundijala istrčati Marko Livaja, iako su na krilima Majer i Oršić dok je iza njega u sredini Kramarić. Dalić se tako nije odlučio za 'dinamovsku' opciju i nije Petkovića stavio u špicu pa da kombinira u napadu s Oršićem. Bit će zanimljivo vidjeti kako će cijela slika izgledati. Na prvu se čini dosta ofenzivno, uz poneki rizik u smislu promjene pozicije senatoru Perišiću, a i cijele 'rošade' u zadnjoj liniji, no dajemo podršku izborniku i nadamo se da se zajedno sa svojim izabranicima u Hrvatsku vraća s broncom oko vrata.

SASTAV: Livaković - Stanišić, Šutalo, Gvardiol, Perišić - Modrić, Kovačić - Majer, Kramarić, Oršić - Livaja

Podsjetimo, utakmica je na rasporedu od 16 sati, a sve novosti možete pratiti na našem portalu. Prve reakcije iz Dohe već stižu, a o svemu vas informiramo OVDJE. (A.L./E.G,)


Ostale Vijesti