REUTERS/Benoit Tessier
REUTERS/Benoit Tessier

Luka Modrić - nema riječi kojima tu magiju možete opisati (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 17.12.22. | 10:12

Ta 2018. bila je nagrada za sav trud koji je Luka uložio u sebe da od Zadra dođe do vrha svijeta

Dok ovo prvenstvo privodimo kraju i čekamo bitku Hrvatske za brončanu medalju, u mislima je kapetan Luka Modrić. Hoćemo li ga još vidjeti u kockastom dresu ili danas svjedočimo povijesnom rastanku? Nitko ne zna, vjerojatno ni on sam.

Svi bismo ga voljeli još gledati kroz magiju koja ga krasi. Jasno je to cijelom nogometnom svijetu. Ovaj Mundijal je bio labuđi pjev za nekolicinu velikih igrača, Ronalda, Messija, a vjerojatno i našeg Modrića.

Hrvatska je i na ovom prvenstvu stigla daleko. Nakon remija s Marokom na otvaranju, s njima i zatvaramo ovaj turnir u borbi za broncu od 16 sati. Imamo priliku ponoviti uspjeh slavne 1998. Bili smo na korak do finala, zabolio je poraz protiv Argentine, vjerovali smo da možemo, ali opet smo se skupili i želimo i dalje ovaj turnir napustiti kao pobjednici. I kroz tu utakmicu će nas voditi upravo on - mali iz zadarske okolice, s kamena, iz izbjeglištva. Mali što ispred hotela napucava loptu i kojemu je dres dva broja prevelik. Mali koji je 2018. zadivio cijeli svijet i ostao 'gladan' samo trofeja svjetskog prvaka s Hrvatskom. Onaj isti koji je skoro dosanjao već idući Mundijal kada je svoju reprezentaciju opet doveo do polufinala. Naš kapetan i vođa.

Lukinih se majstorija s tih sjajnih ruskih izdanja prisjetila i FIFA objavivši video s njegovim najboljim potezima na putu do svjetskog srebra.

"Modrić 2018. Nema riječi koje bi to opisale", kratko su dodali.

(eg)


Tagovi

Lionel MessiArgentinska nogometna reprezentacijaKatar 2022

Ostale Vijesti