Franko Andrijašević se vraća u HNL?

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 08.01.19. | 09:03

Veznjak se nije baš naigrao u Belgiji.

Franko Andrijašević bi se mogao vratiti u Rijeku. Ovaj 27-godišnji veznjak, koji je s Rujevice u ljeto 2017. otišao u Gent u transferu vrijednom 4,25 milijuna eura, ne igra baš previše u belgijskoj momčadi koja ga je stavila na transfer listu.

„Ostaje žal jer dečko sigurno ima kvalitete, ali očito ne za našu momčad i možda ne za belgijski nogomet. Mislim da i sam shvaća da mu ovo natjecanje ne odgovara i zajedno ćemo potražiti rješenje“, rekao je glavni čovjek Genta Michel Louwagie za belgijske medije.

Gent će probati prodati Andrijaševića, ali će teško uspjeti natrag dobiti veći dio uloženog, a situaciju prate i u Rijeci. Naime, Sportske novosti pišu kako je moguće da se Andrijašević vrati u momčad u kojoj je stekao najveću afirmaciju. Naravno, Rijeka ne može i neće otkupiti veznjaka koji ima i 3 nastupa za reprezentaciju, ali ako Gent do kraja zimskom prijelaznog roka ne pronađe kupca za Andrijaševića, Rijeka bi ga mogla prigrliti na posudbu. I Gentu bi bilo u interesu da Andrijašević igra, a on bi na Rujevici mogao oživjeti karijeru te zaintrigirati potencijalne kupce koji na osnovu njegovih igara u belgijskom prvenstvu ne mogu steći dojam zbog čega bi kupili.

(Foto: Reuters)


Tagovi

prijelazni roknogometni transferitransferiFranko Andrijašević

Ostale Vijesti