Pixsell
Pixsell

FOTO/VIDEO Službeno: Stanišić u Leverkusenu!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 20.08.23. | 19:45

Rođeni u Münchenu, Stanišić sada ide u Bayer skupljati minute kako bi za povratak u Bayern stekao kontinuitet

Bayern je braniča Josipa Stanišića posudio Bayer Leverkusenu do kraja sezone. 23-godišnji hrvatski reprezentativac igrao je za njemačkog rekordnog prvaka od uzrasta do 17 godina, no dolaskom Thomasa Tuchela pao je u drugi plan.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Stanišić je nakon pobjede Bayerna u prvom kolu dobio dozvolu za napuštanje Bayerna, a potom je i snimljen na liječničkim pregledima u novom klubu.


Jan-Christian Dreesen, direktor Bayerna, poručio je:

"Josip Stanišić pridružio nam se kao mlad i sazrio je u bundesligaša i internacionalca s Bayernom. Da bi se nastavio razvijati na najvišoj razini, treba mu kontinuitet. Zato mi zajedno s njim odlučili da će igrati na posudbi u Bayer Leverkusenu do sljedećeg ljeta".

Rođeni Münchenjanin Stanišić je u siječnju 2017. iz Fürstenfeldbrucka prešao u Bayern do 17 godina. S vremenom je napravio iskorak u profesionalce i drugu momčad za koju je do sada nastupio u 41, odnosno 42 službene utakmice, a branič je zabio gol s prvom momčadi.

U jesen 2021. dobio je poziv hrvatske reprezentacije, a godinu dana kasnije ušao je u sastav za Svjetsko prvenstvo. Trenutno ima 11 nastupa. S Bayernom je osvojio tri naslova prvaka Njemačke, dvaput je osvojio njemački Superkup.

(eg)



Tagovi

Josip StanišićBayernBayer Leverkusen

Ostale Vijesti