PIXSELL
PIXSELL

FOTO Službeno: Leipzig ne da bivšeg dinamovca! Produžili su ugovor

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 01.06.23. | 18:33

Španjolac je zabio treći jedanaesterac u raspucavanju finala DFB-Pokala prošle sezone, prvog velikog klupskog turnira, a sada je spreman nastupiti u još jednom finalu koje će Leipzig igrati za dva dana

Pisalo se, pričalo se, ali sada je službeno - Dani Olmo ostaje u Leipzigu! Ugovor je potpisao do 2027. godine, unatoč tome što se pričalo o interesu mnogih klubova za njega, primarno njegove Barcelone.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"El Mago ostaje u RB Leipzigu!" ,pohvalili su se iz kluba.

Podsjetimo, 25-godišnjak je u Leipzig prešao u siječnju 2020. iz zagrebačkog Dinama i odmah se udomaćio. Bio je dio momčadi koja je stigla do polufinala Lige prvaka 2020. i polufinala Europske lige 2022. Španjolac je zabio treći jedanaesterac u raspucavanju finala DFB-Pokala prošle sezone, prvog velikog klupskog turnira, a sada je spreman nastupiti u još jednom finalu koje će Leipzig igrati za dva dana, a Leipzig je istaknuo i koliko je to natjecanje 'Olmovo':

"DFB -Pokal nije samo posebno natjecanje za RB Leipzig, već i za Danija Olma. Pobijedio je u 12 od svojih 14 nastupa u natjecanju i bio umiješan u 11 golova (5 golova, 6 asistencija)."

Olmo je ove sezone nastupio u 30 utakmica u svim natjecanjima, zabio pet puta i upisao 11 asistencija.


"Kada sam prije tri godine došao u RB Leipzig, bio je to veliki korak za mene kao mladog talenta jer sam došao u jednu od najboljih europskih liga. Međutim, svi su mi olakšali da se smjestim ovdje i uspio sam. RB Leipzig je fantastičan klub u nevjerojatnom gradu s divnim navijačima i drago mi je što sam produžio ugovor. I ja i klub imamo velike ambicije za budućnost i želimo zajedno napraviti sljedeći korak. Igramo stil nogometa koji mi savršeno odgovara i imamo nevjerojatnu momčad", rekao je Olmo i dodao:

"Želim upotrijebiti svoje sposobnosti da pomognem momčadi kako bismo zajedno mogli uživati ​​u uspjehu – idealno osvajanjem Kupa u subotu!"

(eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

LeipzigRB LeipzigDani Olmo

Ostale Vijesti