Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

FOTO Dinamo sprema veliko pojačanje za Derbi: Jakirović dočekao spremnog povratnika

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 23.03.24. | 09:59

Jedna objava zagolicala je maštu dinamovaca

Kao sto je Germanijak najavio, Marko Rog će konkurirati za Derbi na Poljudu. Za drugi sigurno, za prvi vrlo vjerojatno.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

I sam je klub to praktički potvrdio objavom na društvenim mrežama. Četiri fotografije s treninga na kojima je u fokusu upravo Rog, a u opisu stoji 'uskoro' govore u prilog tome da bi Jakirović trebao na Poljudu imati veliko pojačanje na koje čeka. Nakon 10 mjeseci pauze, na treninzima je opet najskuplji HNL transfer.

Pripreme za poljudske okršaje u punom su jeku. Nakon tri dana odmora, četvrtak je bio start priprema za završnicu sezone, primarno za Derbije 30. ožujka, a potom i četiri dana kasnije, 3. travnja. Oba uz napetu razliku na tablici, uz Rijeku koja je u jurišu na naslov i uz putovanje Modrih na najteži teren. Rog bi u tome trebao odigrati veliku ulogu, iako vjerojatno neće igrati svih 90 minuta, no bit će još jedna mogućnost treneru Dinama u traženju pobjedničkog recepta.

Podsjetimo, Rog je prvi put stigao u Dinamo 2015. iz RNK Splita za rekordnu odštetu unutar HNL-a od 5 milijuna eura. Godinu poslije prešao je u Napoli za 13,5 milijuna. Iz Napolija je otišao u Sevillu, a 2019. prešao je u Cagliari za 15 milijuna eura da bi sada stigao u Dinamo na posudbu do kraja kalendarske godine. Nekadašnjeg reprezentativca kroz karijeru su pratile nesretne ozljede, problemi s ligamentima, koljenom, operacije.

Sada u Dinamu želi oživjeti svoju karijeru, a Dinamo u isto vrijeme želi da mu Rog oživi sezonu. Baš u završnici, baš na najbitnijem susretu u bitci za naslov prvaka države ili osvajača Kupa. U svakom slučaju, Marko Rog mogao bi postati Jakirovićev 'Lethal weapon'. Hoće li to biti prvi ili drugi nastavak popularnog filma, pokazat će se na rasprodanom Poljudu.




Tagovi

Marko RogGNK DinamoHajdukDerbi

Ostale Vijesti