Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Ferro i Katić i službeno više nisu Hajdukovi, a odlazi i 12 igrača na koje se više neračuna na Poljudu

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 30.06.22. | 11:13

Bivšim stoperima Bijelih je istekla posudba, a ostali su postali slobodni potražiti novu sredinu

Znalo se i ranije, a danas je i službeno, Nikola Katić i Ferro službeno više nisu igrači Hajduka. Istekle su im posudbe pa se vraćaju u Rangerse, odnosno Benficu.

Nikola Katić stigao je na Poljud u kolovozu prošle godine te je u prošloj sezoni odigrao ukupno 25 službenih utakmica u kojima je upisao dvije asistencije. Debitirao je u rujnu prošle godine u pobjedi protiv Istre 1961 u Puli, posljednji nastup upisao je krajem travnja u prvenstvenoj pobjedi protiv Hrvatskog dragovoljca na Poljudu.

Ferro je u Hajduk došao na početku drugog dijela prošle sezone te je zaigrao u 14 utakmica u kojima je postigao dva pogotka uz dvije asistencije. Prvi nastup upisao je početkom veljače na gostovanju u Gorici, Hajduk je tada slavio s 4:0, a Ferro se u debiju upisao u strijelce. Portugalski stoper zabio je pogodak i u svojoj posljednjoj utakmici za Hajduk, u finalu Hrvatskog nogometnog kupa, kada su Bijeli osvojili trofej pobijedivši s 3:1 Rijeku na Poljudu.

Nisu oni jedini koji više neće biti vezani ugovorom za Poljud. Ranije je ovog tjedna Hajduk sporazumno raskinuo s Dinom Skorupom koji je potpisao za Šibenik. Skorup je prošlu polusezonu proveo na posudbi u Šibeniku, a prethodno je za Hajduk upisao jedan službeni nastup.

Klub također nije produžio ugovor s devet igrača koji su do sada bili dio Akademije HNK Hajduk ili su prošlu sezonu proveli na posudbama. To su Luka Bradarić, Mark Bushaj, Ante Bekavac, Bruno Jenjić, Dino Klarić, Vice Baždarić, Marko Domančić, Marko Brkljača i Stipe Vladušić. Hajduk napuštaju još Ivano Luka Želalić i Antonio Jakir koji nisu bili ugovorno vezani za klub.


Tagovi

Germanijak u Austriji s HajdukomHajdukFerroNikola Katić

Ostale Vijesti