foto: Action Images
foto: Action Images

Fanovi Lea Messija okružili Griezmannov automobil, urlaju da mu pokaže poštovanje (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 20.11.20. | 17:14

Situacija se izmakla kontroli.

Antoine Griezmann jedan je od gorućih problema u Barceloni i prije nego je u 120 milijuna eura teškom transferu prvi puta navukao plavo-crveni dres na sebe.

Osim što igrama nije opravdao monstruoznu cijenu iskeširanu za njegov potpis, gorući je problem njegov odnos sa alfom i omegom kluba zadnjih 15 godina, Leom Messijem. Prošle je godine i priznao kako ima velikih problema u uspostavljanju odnosa s Argentincem budući da praktički jedva komuniciraju.

Zadnjih dana je sapunica dobila novu, veoma naelektriziranu epizodu, s obzirom da je je Francuzov stric javno konstatirao kako se Barcini treninzi svjesno uprizoruju tako da Messi djeluje kao pozitivac. Igrač je na to odgovorio:

„Dosta mi je toga da ja budem jedini izvor problema u klubu.“

Povodom eskalacije odnosa, nekolicina velikih ljubitelja Lea Messija dočekali su Griezmanna na izlazu iz trening kompleksa u četvrtak navečer s uzvicima zahtjevanja poštovanja prema kapetanu i ikoni kluba.

Španjolski list Gol ulovio je snimku događaja, a francuski napadač se nije previše obazirao već je samo produžio u željenom pravcu. Neki navijači su na društvenim mrežama reagirali osjetivši da je stvar otišla predaleko i stali u obranu svjetskog prvaka.



Tagovi

Lionel MessiAntoine GriezmannBarcelona

Ostale Vijesti