Stara dama voli mlađe dečke: Umjesto Pogbe novi Pirlo, trojica na čekanju

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 24.03.20. | 11:58

Veznom redu Juventusa potrebno je pomlađivanje, a u javnost je procurio popis želja sportskog direktora Paraticija.

Prva želja Stare dame je Sandro Tonali. Ne prvi put, jer se prvotimac Brescije i u prethodna dva prijelazna roka spominjao kao želja čelnika crno-bijelih. U međuvremenu je u Torinu sazrilo mišljenje kako je momak iz „klase 2000“ vrijedan ulaganja u budućnost. Odavno su mu zbog pozicije, izgleda i mekih dodira s loptom nadjenuli nadimak „Mali Pirlo“, iako tek treba dokazati kako je u stanju ponoviti  čudesnog bivšeg talijanskog reprezentativca. Štofa ima, uoči prekida sezone odigrao je 23 utakmice za klub sa Rigamontija, podijelio pet asistencija, što je za momčad koja nosi fenjer u Serie A sasvim pristojan učinak.

Jedini je problem što gazda Massimo Cellino za svog najvrjednijeg igrača traži između 50.000.000 i 60.000.000 eura. Također, uvjerava kako Sandra žele Inter, što nije nevjerojatno, Manchester City i PSG, malo teže, što daje Tuttosportu argumente za savjet upravi Juventusa ”požurite, želite li u svojim redovima imati pretprošlogodišnjeg najboljeg igrača Serie B.

Tonali je plan B za Pogbu, a rezervna opcija za veznjaka Brescije jest Gaetano Castrovilli. U pitanju je prvotimac Fiorentine, koji je ove sezone imao nekoliko bljeskova po povratku iz Cremonesea. Momak je 1997. godište, igra redovito, zabio je tri i namjestio dva gola, jeftiniji je od kolege iz Brescije, a procijenjen je na oko 25.000.000 eura, s tim da vrijedi spomenuti kako bi mu posljedice koronavirusa na nogometnu ekonomiju mogle smanjiti cijenu.

Prema informacijama Tuttosporta, sportski direktor Juventusa Fabio Paratici drži na oku i dvojicu romanista, propadnu li mu pokušaji dovođenja Tonalija i Castrovillija. Prvi je Nicolo Zaniolo, iako njegov transfer ne djeluje izvodivo, jer je nedavno teško ozlijedio koljeno, a u kolovozu lani produžio je ugovor s Rimljanima do 2024. Drugi je još jedan igrač Vučice, Lorenzo Pellegrini.

No, obojica djeluju kao dosta nategnute opcije. Najprije treba vidjeti što će biti s Tonalijem i(li) Castrovillijem. Osobito jer Sami Khedira ima 32 godine, a Miralem Pjanić već 29 pa Juventus gleda u budućnost, traži način kako im osigurati zamjene na poziciji centralnog veznog.

Ipak, ne zvuči tako nemoguće da jednog dana sva četvorica završe u Staroj dami, ali teško već ovo ljeto, jer je riječ o ponajboljim mladim veznim igračima u Italiji. No, u sljedećih dvije, tri godine bi se mogli sva četvorica naći u istoj momčadi, a to će onda izgledati ovako...

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

JuventusNogometSerie ASandro TonaliGaetano CastrovilliLorenzo PellegriniNicolo Zaniolo

Ostale Vijesti