Evertonov šoping po Madridu: Glavne mete su dva Kolumbijca za koje je Don Carlo spremio 50 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 05.04.20. | 08:01

Nadaju se dobiti i neki popust zbog trenutne situacije...

Naime, prema saznanjima eminentnog španjolskom medija, Everton je zainteresiran za desnog beka Atletico Madrida Santiaga Ariasa te jednu od posljednjih preostalih istinskoh desetki modernog nogometa, kolumbijskog velemajstora Jamesa Rodrigueza.

Arias bi, ukoliko se transfer uistinu ostvari, trebao zauzeti mjesto kojeg „sto godina“ u Evertonu požrtvovno čuva Seamus Coleman, 31-godišnji Irac koji je u plavom dijelu Liverpoola stekao kultni status. Budući da polako ulazi u posljednji dio igračke karijere, Everton se okreće nekim drugim opcijama, a španjolski mediji tvrde kako je prava upravo 28-godišnji Kolumbijac koji nije uspio opravdati 11 milijuna eura teško ulaganje u njega. Arias je na Wanda Metropolitano stigao prije nešto manje od dvije godine iz PSV-a, ali iako je njegov glavni konkurent za to mjesto, hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko, više vremena bio OUT nego IN, on se nije uspio nametnuti El Cholu Simeoneu te ga je on spreman pustiti već ovog ljeta.

Nadalje, put Goodison Parka mogao bi i James Rodriguez. Don Carlo ima jako lijepo mišljenje o nekadašnjoj desetki Real Madrida, a on je netko tko pod svaku cijenu mora napustiti Santiago Bernabeu budući je ispao iz svih kombinacija Zinedinea Zidanea.

El Bandido, kako su ga zvali navijač Porta, netko je tko je puno bolje funkcionirao kada nisu baš sva svijetla pozornice uperena samo u njega, a iako mu engleski nogomet po stilu igre možda i ne bi najbolje odgovarao, nema sumnje da bi takva vanserijska kvaliteta, kakvu James posjeduje, kad – tad došla do izražaja.

Budući da je nositelj obrambene linije Evertona Yerry Mina, postoji mogućnost da se na Goodisonu formira prava mala kolumbijska kolonija. Dodajemo kako As piše da bi i Arias i James mogli napustiti svoje sadašnje klubove ispod njihove trenutne tržišne vrijednosti, a navodno je Don Carlo za ovaj dvojac spreman izdvojiti do 50 milijuna eura. U kojem omjeru, odnosno koliko bi od tih 50 išlo Realu, a koliko Atleticu, još uvijek nije poznato.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)


Tagovi

Ljetni prijelazni roktransferiCarlo AncelottiSantiago AriasJames Rodriguez

Ostale Vijesti