Englezi lude za Kalinićem: Nakon Evertona, traži ga i prvak iz 2016.

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 03.07.17. | 08:28

Gent ne pristaje na ponudu manju od 25 milijuna eura.

Hrvatski reprezentativni golman Lovre Kalinić početkom ove godine prešao je iz Hajduka u belgijski Gent za 3 milijuna eura. Nakon samo pola godine uspješnog branjenja u Belgiji za Kalinićem vlada pomana jakih europskih klubova među kojima prednjače oni iz Engleske.

Gent je navodno, pišu Sportske novosti, već odbio izdašnu ponudu Lazija, kao i 20 milijuna eura koje im je ponudio Everton. Svega nekoliko dana kasnije, stigla je nova ponuda, ovaj puta od 21 milijun eura i to iz engleskog prvaka iz 2016, Leicester Cityja.

Gent je odbio i tu ponudu i traži barem 25 milijuna eura za hrvatskog vratara. Na vratima Lisica stoji odlični Kasper Schmeichel, sin legendarnog Petera, no prema špekulacijama engleskih medija on bi trebao preći u Manchester United, klub u kojem je njegov otac ostvario svjetsku slavu, što znači da se ponovno otvara mogućnost odlaska Davida de Gee u Real Madrid.

Također, simptomatično je kako je Gent jučer doveo novog golmana, 34-godišnjeg Brama Castra Heraclesa. Iako Castro, dakako, nije razina Lovre Kalinića, Gent se pojačao na njegovoj poziciji, možda i kako bi s iskusnim golmanom što bezbolnije prebrodio mogući iznenadni odlazak Kalinića.

(Foto: Action Imegs)


Tagovi

prijelazni roktransferiEvertonLovre Kalinić

Ostale Vijesti