Engleski gigant glavni kandidat za potpis Neuera

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 27.03.20. | 10:04

Vratar je na odlasku iz Bayerna, a ovaj veliki premierligaš stoji prvi u redu ga potpiše.

Polako, ali sigurno, odnos Manuela Neuera s upravom Bayerna deteriorira.

Vratar bavarskog ponosa trebao bi potpisati novi ugovor, ali čini se kako mu čelnici kluba na čelu s Oliverom Kahnom i Hasanom Salihamidžićem nude puno lošije uvjete od onih koje je očekivao. S obzirom na to da su mu 34 godine, ovaj dvojac mu nudi tek jednogodišnje produženje suradnje, uz "osjetno smanjenje plaće".

Nakon predstavljenih uvjeta, njegov agent zadužen za pregovore Thomas Kroth ekspresno je napustio sastanak i do daljnjega su pregovori oko produženja zaustavljeni. 'Jedinici' njemačke reprezentacije ugovor istječe u ljeto 2021. godine, stoga ako sada ne produže ugovor, to znači da će ga 'Rekordmeister' definitivno prodati.

Prvi u redu za njegovim potpisom stoji Chelsea, a informaciju donosi Bild. Prema njihovim saznanjima, trener Bluesa želi dovesti Neuera u svoje redove jer - što se zna već neko vrijeme -  nimalo nije zadovoljan predstavama Kepe Arrizabalage, kojega je čak pred kraj ove nedovršene sezone stavio na klupu te u udarni sastav uveo ostarjelog veterana Willya Caballera.

Strateg londonskog giganta izrazito cijeni vratara Elfa, uostalom, kao i još mnoštvo klubova, a čini se kako je Chelsea glavni kandidati za njegovim dovođenjem, ukoliko se s Bayernom ne uspije dogovoriti oko novog ugovora.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Manuel NeuerFrank LampardKepa Arrizabalaga

Ostale Vijesti