Dva talijanska velikana zainteresirana za Diega Costu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 15.04.20. | 08:00

Dolazi li stasiti napadač na Apenine?

Drugi mandat Diega Coste u Atletico Madridu bio je znatno lošiji od prvog. Nakon što je tri i pol sezone proveo u Chelseaju, rođeni Brazilac koji je igrao za Španjolsku vratio se u Atletico u siječnju 2018., ali nije niti blizu dominantan kao u periodu od 2009. do 2014. Ove je sezone zabio tek dva gola i dodao dvije asistencije, a mjesto u napadu su okupirali Joao Felix i Alvaro Morata.

Stoga se sve glansije priča o tome kako bi Costa mogao napustiti španjolsku metropolu, a prema pisanju Mundo Deportiva, nova destinacija mogla bi mu biti Italija. Za ovog 31-godišnjeg napadača zainteresirani su Napoli i Roma, a Colcohenerosima ga je u interesu utržiti ovog ljeta jer mu ugovor istječe 2021. Sada je posljednji čas da se nešto zaradi od prodaje jer su ga iz Chelseaja doveli za astronomskih 66 milijuna eura, dok su im Bluesi četiri godine prije toga isplatili 38 milijuna. 

No, u cijelom je poslu pitanje odštete manji problem. Ono što muči Napoli i Romu je kako zadovoljiti apetite Coste koji ima vrlo visoka primanja u Madridu, a koja niti Napoli niti Roma ne mogu ispuniti. Vrlo je jasno, morat će igrač spustiti apetite želi li se okušati u Italiji, a vjerojatno je svjestan i svojih sve češćih problema s ozljedama, tako da bi se mogao zadovoljiti i nešto nižom plaćom.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)


Tagovi

Diego Costa

Ostale Vijesti