Dosadašnji trener Partizana i legenda Srbije preuzima klupu Aston Ville?

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 26.05.20. | 16:18

Engleski prvoligaš u grčevitoj je borbi za ostanak.

Nevjerojatna vijest dolazi iz susjedne Srbije. Vijest pod egidom ekskluzive donosi portal vestiregiona.com, a prema njihovim informacijama od srpnja bi novi trener engleskog prvoligaša trebao postati Savo Milošević.

Legendarni napadač srpske reprezentacije i bivši igrač španjolskih prvoligaša (Osasuna, Celta, Espanyol, Zaragoza), kao i talijanske Parme, od prošle je godine na trenerskoj klupi beogradskog Partizana.

Milošević je svojedobno nosio i dres Aston Ville, a spomenuti izvor tvrdi kako u engleskom velikanu postoji struja koja ga pod svaku cijenu želi vidjeti na klupi. Dodaju kako bi mu 'karta za Englesku' trebalo biti osvajanje Kupa Srbije, kako bi imao dodatne reference za dolazak na Otok.

Spominje se ugovor od dva milijuna i 225 tisuća funti godišnje, uz različite potencijalne bonuse, a Partizan mu navodno ne bi pravio probleme.

Naravno, ovo sve treba uzeti s dozom opreza, uostalom, sezona za bivšeg prvaka Europe iz Birminghama još nije završila. Trenutno se nalaze na pretposljednjem mjestu sa dva boda manje od 16.-plasiranog Watforda, koji se nalazi u zoni spasa te aktualni strateg Dean Smith još stigne preokrenuti situaciju u svoju korist ukoliko se prvenstvo nastavi.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Savo Milošević

Ostale Vijesti