Armin Durgut/Pixsell
Armin Durgut/Pixsell

Dinamo želi talentiranog braniča već ovog siječnja, osobno ga je dolazio gledati i Zdravko Mamić

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 14.12.20. | 14:46

Mediji iz susjedstva javljaju kako su iz Dinama zadovoljni viđenim...

Prema informacijama susjednih medija, točnije portala Sportsport.ba, zagrebački Dinamo zainteresiran je za Azurom Mahmićem, 17-godišnjim centralnim braničem koji brani boje Mladosti Doboj Kakanj.

Zanimljivo, talentiranog stopera navodno je osobno došao pogledati Zdravko Mamić te još nekolicina ljudi iz aktualnog hrvatskog kluba zaduženi za skautiranje mladih igrača.

"Mamić ništa ne prepušta slučaju, te dobro prati Premijer ligu i talentirane igrače, tako da ne treba biti čudno ako mladi Zeničanin ove zime ili na ljeto potpiše za jedan od najvećih klubova u regiji", piše u tekstu Sportsport.ba

Zeničanin je u ožujku ove godine sa 16 godina i osam mjeseci postao jedan od najmlađih igrača Čelika u povijesti koji su debitirali za prvu momčad. Nakon što su crno-crveni ispali iz Premijer lige, imao je mnogo ponuda, ali je odlučio potpisati za Mladost trogodišnji ugovor što je pokazalo dobrom odlukom.

Hoće li ovaj talentirani branič postati novi igrač Dinama već ovog siječnja, teško je reći, ali - gdje ima dima, ima i vatre.


Tagovi

BiH Premier ligaBiH Premijer ligaČelikDinamo ZagrebtransferiZdravko Mamić

Ostale Vijesti