Dinamo za 2 milijuna eura dovodi igrača kojeg je prije 6 mjeseci mogao platiti 500 tisuća

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 28.01.18. | 10:56

Prometno je na Maksimiru, trenutno samo na 'izlaznom peronu'.

Dinamo ove zime nije doveo niti jedno veliko pojačanje. Dolazak Marija Gavranovića dogovoren je već ranije, a u siječnju je stigao samo Vitalij Lisakovič, mladi Bjelorus, ali on neće konkurirati za prvu momčad već igrati za Dinamo 2 u 2. HNL. S druge strane, u rubrici 'odlasci' upisano je puno imena – otišli su Domagoj Antolić, Leonard Sigali, Angelo Henriquez, prije toga Junior Fernandes, a do kraja prijelaznog roka Dinamo bi mogli napustiti i Nikola Moro, odnosno El Hilal Soudani.

Upravo oko odlaska Alžirca, najboljeg igrača Dinama posljednjih godina, veže se i potencijalni dolazak prvog pravog pojačanja. Riječ je o Erosu Grezdi, krilnom napadaču Osijeka kojeg će Dinamo trebati platiti 2 milijuna eura, koliko iznosi njegova odštetna klauzula. A mogli su 'Modri' albanskog reprezentativca platiti puno manje prije samo šest mjeseci.

Naime, Grezda je dvije godine igrao u Lokomotivi odakle je za 600 tisuća eura ovog ljeta otišao u Gradski vrt. On je svojim dobrim igrama u Osijeku oporavdao svoj transfer, a Sportske novosti pišu kako je Dinamo, da je želio, Grezdu prošlog ljeta mogao dobiti za 500 tisuća eura, možda i manje, sve u ime dobrih odnosa s Lokomotivom. Sada će ga možda platiti četiri puta više...

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Eros Grezdaprijelazni roktransferinogometni transferi

Ostale Vijesti