Dinamo ušao u utrku s Bešiktašom za lijevog beka, Rrahmani na odlasku

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 11.06.19. | 08:00

Modri riješavaju kadrovsku križaljku za sljedeću sezonu.

 

Zagrebački Dinamo započeo je s riješavanjem kadrovske križaljke za sljedeću sezonu. Dvojica nogometaša nadomak su odlasku iz kluba, pišu Sportske novosti, a već smo ranije pisali da je riječ o Ameru Gojaku i Amiru Rrahmaniju.

Kosovski reprezentativac , prenosi isti izvor, najbliži je transferu u Standard iz Liegea, a taj posao je već u poodmakloj fazi, dok se za Gojaka raspituju ponajprije klubovi iz španjolske Primere, prvenstveno andaluški Betis. Čak je i trener Plavih, Nenad Bjelica izjavio kako je „Gojak spreman za igranje u La Ligi“, a tek slijedi vidjeti tko će biti najkonkretniji sa zadovoljavajućom financijskom ponudom.

S druge strane, uprava Dinama još nije označila glavne prioritete kada su imena u rubrici 'dolasci' u pitanju. SN pišu kako Modri prate Natanaela, 28-godišnjeg lijevog bočnog bugarskog prvaka Ludogoretsa. Njegova vrijednost prema Transfermarktu iznosi četiri milijuna eura u ovom trenutku, ali dobra stvar je što će on krajem ovog mjeseca postati slobodan igrač.

Međutim, nepovoljna stvar je činjenica da ovaj Brazilac ima nekoliko izdašnijih ponuda od one koju mu može ponuditi klub iz Maksimirske te će vjerojatno karijeru nastaviti negdje drugdje.

 

 

 

 

(Foto: Pixsell)

 


Tagovi

Amer GojakAmir RrahmaniNatanael

Ostale Vijesti