Dinamo otputovao u Norvešku: Bolji smo od Moldea i to želimo pokazati

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 03.08.15. | 14:26

Nogometaši Dinama otputovali su u Norvešku na gostovanje kod Moldea gdje ih sutra očekuje uzvratna utakmica 3. pretkola Lige prvaka.

Hrvatski prvak je u prvoj utakmici u Maksimiru prije šest dana odigrao s norveškim protivnikom 1:1 i iako momčad Zorana Mamića ne očekuje nimalo lagana zadaća, 'Modri' su uvjereni da će se u Zagreb vratiti kao sudionici play-offa Lige prvaka.

Naš rezultat je aktivan i naravno da ne treba podcjenjivati klub koji je prvak svoje zemlje, ali mi smo svjesni toga da smo kvalitetniji i bolji. Jednostavno moramo pobijediti i proći“, poručio je strateg Mamić, koji je otkrio i kako neće mnogo mijenjati sastav.

Bolja smo momčad od Moldea, znamo to. Znali smo to prije utakmice u Zagrebu, a nakon prve utakmice i maksimirskih 90 minuta smo još sigurniji u to. Naravno, neće biti lako jer je Molde jako dobra momčad, igra doma, ima bolji rezultat i igra se na umjetnoj travi, no ako mi budemo pravi onda ćemo se vratiti kući u dobrom raspoloženju. Kažem, bolji smo od njih i vjerujem da možemo to pokazati i proći dalje“, poručio je modri napadač Angelo Henriquez.

Dokapetan Dinama Arijan Ademi ističe kako je dobra stvar za samopouzdanje što u Norvešku putuju kao vodeća momčad u domaćem prvenstvu kao lideri na ljestvici.

„Naravno, tek je početak i sve se stigne nadoknaditi, ali mi smo Dinamo i puno je ljepše biti prvi; pa čak i kada su se odigrala tek četiri kola. Dinamo uvijek želi biti prvi“, rekao je Ademi, dodajući:

Vjerujemo u prolaz, naravno da vjerujemo i znamo da možemo dobiti u Norveškoj, godinama se s gostovanja vraćamo s pobjedama. Nemamo baš sjajan rezultat iz prve utakmice, ali uvjereni smo da smo bolja momčad od Moldea i želimo to pokazati na terenu. Znamo što nam nosi ova utakmica i da nas pobjeda stavlja na stepenicu od Lige prvaka, a osigurava nam minimalno skupine Europske lige i dat ćemo sve od sebe za pobjedu. Ipak, Molde igra za isti ulog, 'grist' će do kraja i sigurno nas čeka teška utakmica“.

Utakmica Moldea i Dinama igra se sutra u 19 sati.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 

 


Tagovi

Liga prvakaMoldeDinamo Zagreb

Ostale Vijesti