Dinamo i Salzburg bore se za velikog crnogorskog talenta, odšteta će biti rekordna

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 08.02.20. | 08:33

Riječ je o igraču koji puno obećaje.

Prijelazni rok u većini je Europe završen, u Hrvatskoj još traje do 17. veljače, ali mnoge momčadi pripremaju teren za ljetnu kupovinu. Među njima je i Dinamo, koji je novu metu naciljao u Crnoj Gori.

Kako prenose crnogorske Vijesti.me, Dinamo je u borbi za dovođenjem supertalentiranog stopera Stefana Milića. Ovaj 19-godišnjak trenutno je član Budućnosti, a glavni konkurent hrvatskom prvaku u ovom je poslu Red Bull Salzburg! Isti izvor donosi kako je Budućnost već odbila ponudu od 800 tisuća eura za Milića i žele s transferom pričekati barem do ljeta.

„Mislim da je za njega, a i za sve nas koji radimo u klubu, najbolje da ostane još pola godine“, rekao je Zvezdan Milošević, sportski direktor kluba.

Milić je najmlađi kapetan u povijesti Budućnosti, već godinu i pol predvodi obranu Podgoričana, a standardan je i u mladoj reprezentaciji Crne Gore. Sportski direktor Dinama – Zoran Mamić – prošlog je ljeta već dolazio uživo gledati Milića, kako bi se uvjerio da se radi o talentu dostojnom dolaska na Maksimir.

Ono što je sada gotovo pa sigurna stvar je činjenica da će mladi Stefan Milić oboriti rekordan transfer Budućnosti jer taj rekord trenutno drži Fatos Bećiraj, još jedno dobro nam poznato ime. Njega je upravo Dinamo platio 650 tisuća eura prije deset godina. Najveći transfer u povijesti crnogorske lige ostvario je Mogren, koji je 2012. prodao Marka Bakića u Torino za tri milijuna eura. Taj rekord teško da će se oboriti prodajom Milića, ali klupski rekord Budućnosti gotovo će sigurno biti oboren.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Stefan MilićRed Bull SalzburgSalzburgtransferiZimski prijelazni rokPrva HNL

Ostale Vijesti