REUTERS/Ueslei Marcelino
REUTERS/Ueslei Marcelino

Diego Costa više nije član prvaka Brazila, za njegove usluge zainteresirana tri španjolska kluba

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 08.01.22. | 12:07

U klubu iz Belo Horizontea proveo je jednu polusezonu.

Atletico Mineiro početkom prosinca stigao je do svojeg drugog naslova prvaka Brazila u povijesti, prvog nakon 1971. godine. Kasnije je momčad iz Belo Horizontea u finalu kupa svladala imenjaka iz Athletico Paranaense s ukupnih 6:1 i stigla do duple krune.

Apsolutni junak Atletica u prošloj sezoni bio je legendarni napadač Hulk koji je ujedno bio najbolji strijelac kluba, a završnici sezone sjajnu dionicu odradio je i 30-godišnji Keno.

Atletico Mineiro je na polusezoni doveo još jednog proslavljenog napadača, Diega Costu koji je ostvario zavidnu karijeru igrajući za Atletico Madrid i Chelsea.

Costa je krenuo odlično, u prva četiri kola, u kojima je triput ulazio s klupe za pričuve, zabio je tri pogotka, no, onda je stao. Do kraja sezone, u 10 utakmica, zabio je jedan pogodak i proveo je u sjeni svojeg napadačkog kolege Hulka.

Costa je od jučer ponovno slobodni igrač, a za usluge 33-godišnjeg napadača interes su već iskazali španjolski prvoligaši Cadiz i Elche, kao i drugoligaš Eibar koji je već doveo Fernanda Llorentea.



Tagovi

Diego Costa

Ostale Vijesti