Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Dambrauskas: „Svi smo uz Marka“, Bjelica: „Bili smo možda malo sretniji od Hajduka danas, pokazali su koliko su jaki“;

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 28.08.22. | 23:32

Treneri su prokomentirali utakmicu u Gradskom vrtu

Osijek je slavio u Gradskom vrtu protiv Hajduka s 2:1 u 7. kolu HNL-a. Pobijedio je Osijek golovima Leovca i Beljo, a jedini zgoditak za Hajduk je zabio Livaja. Utakmicu je prokomentirao strateg Osijeka Nenad Bjelica.

„Čestitao bih našim igračima i našim navijačima na vrijednoj pobjedi protiv jako teškog protivnika koji je pokazao koliko je jak kad nas je dominirao u drugom dijelu bez obzira na umor s kojim je došao. Danas smo bili možda malo sretniji nego što je bio Hajduk“, rekao je Bjelica za Maxsport i dodao:

„Grč koji imamo kad povedemo nas je sputavao. Nitko nije igračima rekao da se povuku i da ne napadaju, ali taj strah od poraza povuče igrače. Onda kao trener pokušavaš zamjenama zatvoriti utakmicu i doći do pobjede, a to smo srećom i uspjeli.“

Nakon Bjelice utakmicu je prokomentirao Valdas Dambrauskas. Bio je ovo težak dan za hajdukovce.

„Jako loš dan od jutra. Moramo početi s time, a ne s utakmicom. Od jutra je osjećaj da utakmica nije ono što je danas najbitnije. Svi smo uz Marka i bez riječi smo. Ono što je on učinio kad je odlučio igrati ovu utakmicu, to je veliki uspjeh. Ovo je težak poraz, ali sada ulazimo u ritam od jedne utakmice tjednom u kojem moramo rasti. Ja sam prvi koji kaže da nije pobijedila bolja momčad ako moje ekipa pobjedi dok igra loše, ali danas nemam nijedan prigovor ni uz poraz. U niti jednoj sekundi utakmice nisam osjećao da je protivnik bolji od nas. Nismo se uspjeli vratiti nakon što smo gubili 2:0 i to je to“, rekao je Dambrauskas.

HNL, 7. kolo

Petak, 26. kolovoza

Gorica – Istra 1961, 0:2

Subota, 27. kolovoza

Lokomotiva - Slaven Belupo 0:1

Rijeka - Varaždin, 1:2

Nedjelja, 28. kolovoza

Šibenik – Dinamo 1:2

Osijek – Hajduk 2:1



Tagovi

Nenad BjelicaValdas DambrauskasNK OsijekHajduk

Ostale Vijesti