Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Čustović uoči Omladinca: “Moramo ući ozbiljno, želimo i treći Kup u nizu“

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 12.09.23. | 13:10

Pomoćni trener Hajduka najavio je dvoboj koji je na rasporedu u srijedu u Slavonskom Brodu

Pomoćni trener Hajduka Adnan Čustović koji će voditi Bijele u susretu Kupa koji je na rasporedu u srijedu u 16 sati u Slavonskom Brodu najavi je sraz s niželigašem Omladincem iz Gornje Vrbe. Kako trener Ivan Leko odrađuje posljednju utakmicu suspenzije, evo što je rekao njegov pomoćnik.

„Moramo ući ozbiljno u utakmicu, da budemo koncentrirani kao što smo bili na početku sezone. Moramo isto tako obraniti naslov, jer dvije godine u nizu smo osvojili Kup. Ovu sezonu moramo ući s ciljem da ga osvojimo. Moguće je, pokazali smo prošle dvije sezone, zašto ne bismo i treći put…“

Po igračkom kadru koji vodite, vidi se da ste maksimalno shvatili ovaj dvoboj. Ide jaka postava, ali nema Lovre Kalinića koji je osjetio lakši problem s koljenom, manje probleme imaju Dajaku, Diallo, Krovinović nije išao na put, a Čuić i Sigur su u reprezentaciji... Hoće li biti promjena u sastavu?

„Još uvijek moramo vidjeti, tek smo odradili drugi trening nakon odmora od četiri dana. Vidjet ćemo s glavnim trenerom.“

Domaćini su imali veliki pritisak na ulaznice, sprema se spektakl u Slavoniji…

„Puno je naših navijača u Slavoniji, osjetili smo to kad smo igrali s Osijekom i kad smo bili u Vukovaru pa nas je na treningu pratilo puno ljudi. To je dobra stvar za njih. Očekujemo pun stadion i da nas bodre i dovedu do nove pobjede“, zakljućio je Čustović. (dku)



Tagovi

HajdukOmladinac Gornja VrbaAdnan ČustovićHrvatski nogometni kupRabuzinovo Sunce

Ostale Vijesti