Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Čustović: "Ovo je perfektan početak sezone, želimo tako i nastaviti. Livajina ozljeda nije ozbiljna"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 20.08.23. | 21:56

Pomoćnik Ivana Leke na Hajdukovoj klupi zadovoljan je bio bio partijom Bijelih u Kranjčevićevoj

Adnan Čustović je Mister 100 posto. Bila je ovo druga utakmica u kojoj je mijenjao suspendiranog šefa Ivana Leku, druga mu je i pobjeda.

"Jako smo dobro otvorili utakmicu, imali smo dva gola i još neke šanse, igrali u visokom tempu. Poslije smo igrali samo da držimo loptu i prepustili inicijativu mladoj momčadi Rudeša. Izašli smo iz ciklusa s puno utakmica, možda je bilo i umora. Ali, zadovoljni smo, ovo je perfektan početak 12 od 12 bodova, zadržali smo praznu mrežu. Želimo ovako i nastaviti.", kazao je Čustović i otkrio da Livaja ne bi trebao biti teže ozlijeđen.

"Izišao je iz igre, vjerojatno su u pitanju grčevi."

Vratio se na utakmicu.

"Trebali smo zabiti treći gol da završimo utakmicu, visila je neizvjesnost još u zraku. Ali, kontrolirali smo utakmicu, nisu baš imali velike prilike. Doživjeli smo razočaranje u Europi, iako smo odigrali dobre utakmice, ali to moramo zaboraviti. Sad se moramo koncentirati na HNL i Kup, to su nam ciljevi."

Hajduk treću utakmicu zaredom u HNL-u nije primio gol.

"Imali smo na kraju prošle sezone osam utakmica bez golova, zadnjih 13 ili 14 utakmica imamo samo dva gola primljena. Momčad stoji dobri na terenu, obrana je dobra, da smo još malo efikasniji, to bi bilo sjajno."



Tagovi

NK RudešHajdukHNLAdnan Čustović

Ostale Vijesti