Crna lista Pereza teška 380.000.000 eura: Ovih deset igrača napušta Real na ljeto, predvodi ih C. Ronaldo!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 04.03.16. | 11:02

Sigurno je kako bi se od njihove prodaje pronašao dovoljan iznos za dovođenje Perezovih glavnih želja poput Davida De Gee, Edena Hazarda, Paula Pogbe i Roberta Lewandowskog.

Sve se glasnije priča o velikim promjenama koje bi na ljeto trebale zadesiti madridski Real. Loši rezultati ove sezone i veliki razdor u svlačionici, kao i neprestane rotacije na trenerskoj klupi, stvorili su svojevrsni potres u španjolskoj prijestolnici, a ako žele konkurirati Barceloni i Atleticu, jasno im je kako moraju krenuti u rekonstrukcija.

Današnje izdanje katalonskog Sporta donosi popis desetorice igrača kojima je ili dopušten odlazak iz Reala na ljeto ili su označeni kao nepotrebni.

Sport navodi kako je Perez prekrižio u Realu dugogodišnje članove ovog kluba Cristiana Ronalda (110 milijuna eura), kapetana Sergija Ramosa (40), Pepea (6) i Arbelou (2), ali tu su još i Isco (45), Toni Kroos (50), Casemiro (15), Jesé (14), James (80) i Danilo (18).

Smatra se kako Perez neće prihvatiti ponude manje od 60 milijuna eura za Cristiana Ronalda, dok bi Ramos mogao napustiti klub za oko 25 milijuna eura.

Njihova ukupna cijena je 380 milijuna eura, a sigurno je kako bi se od njihove prodaje pronašao dovoljan iznos za dovođenje Perezovih glavnih želja poput Davida De Gee, Edena Hazarda, Paula Pogbe i Roberta Lewandowskog.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Florentino PerezReal MadridCristiano RonaldoJames RodriguezToni KroosIscoSergio RamosPepeCasemiroAlvaro ArbeloaJese RodriguezDanilo

Ostale Vijesti